Mitchtaxi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa GTS 300 Touring kopen

Vrijheid is rijden op een Vespa. Deze legendarische scooter uit Italië is al sinds 1946 een begrip. We kennen allemaal de Vespa Sprint en Vespa Primavera bromscooters en snorscooters die binnen de bebouwde kom rijden, wist je dat er ook Vespa motorscooters zijn? Naast de Vespa 125cc motorscooters waar je met een A1 rijbewijs op mag rijden kun je ook de Vespa GTS kopen met een 300cc motor waar je een A2 rijbewijs voor op zak moet hebben. Deze krachtige motor met het herkenbare retro uiterlijk voelt zich net zo thuis op de snelweg als binnen de bebouwde kom. De Vespa GTS 300 Touring uitvoering is ideaal voor lange ritten waarbij je redelijk wat baggage mee wilt nemen. En ook een passagier achterop voor een heerlijk weekendje reizen!

 

Vespa GTS 300 Touring

Welke Vespa GTS kopen? Dat hangt af van het rijgedrag. Als je van plan bent om lange afstanden te rijden moet je zeker de Vespa GTS 300 Touring overwegen. De motorscooter is zeer compleet uitgerust en uitermate geschikt voor lange afstanden.

 

Als eerste is de Vespa GTS 300 Touring uitgerust met een bagagerek aan zowel de voorzijde als de achterzijde. Je zult hier geen enorme koffers op bevestigen, maar een weekendtas neem je zo makkelijk mee. Daarnaast geeft het ook die klassieke chroom look waar Vespa zo om bekend staat. Een Vespa GTS kopen is ook kiezen voor stijl.

 

De Vespa GTS 300 Touring heeft ook standaard een laag windscherm. Dat houdt weer en wind tegen, waar je zeker op hogere snelheden profijt van zult hebben. Houd er rekening mee dat de Vespa GTS kopen betekent dat je op de snelweg mag rijden, en de Vespa GTS 300 Touring haalt met gemak 130 kilometer per uur dankzij de 300cc motorinhoud die goed is voor zo’n 22pk en 15,8 kW vermogen.

 

Veiligheid staat voorop bij de Vespa GTS 300 Touring omdat deze motorscooter ook is uitgerust met ABS en ASR. Daarmee zul je niet in een onverwachte slippartij geraken, afremmen gaat gecontroleerd en veilig.

 

Bij deze Vespa GTS kopen heb je voldoende opbergruimte. Standaard kun je al twee jethelmen in de bagageruimte opbergen, of een helm en kettingslot. Ook is er in de console opbergruimte en met de Vespa GTS 300 Touring uitvoering kun je zowel voorop als achterop spullen kwijt.

 

De Vespa GTS 300 Touring is echt bijzonder

Elke Vespa GTS kopen is bijzonder, maar de Vespa GTS 300 Touring is echt uniek. Dit model is leverbaar in slechts één kleur, en dat is de luxueuze Titanio die werkelijk oogstrelend is en het luxe karakter nog verder benadrukt. Uiteraard zijn alle details perfect afgewerkt, precies zoals je van Vespa mag verwachten.

 

Waarom een Vespa GTS kopen?

Voor veel mensen kan de Vespa GTS 300 Touring een auto vervangen. De motorinhoud is meer dan voldoende voor twee personen en bagage, de 4-takt motor is daarnaast ook erg zuinig en je kunt er zowel in de stad als op de grote weg heerlijk mee rijden. Kies voor een stijlvolle motorscooter met de Vespa GTS 300 Touring.