Mitchtaxi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Verzenddozen nodig? Ga dan nu snel naar Dozenhal!

Dozenhal heeft het grootste assortiment aan verzenddozen in Nederland. Dozenhal levert vooral grote hoeveelheden dozen aan bedrijven, maar u kan natuurlijk ook als particulier zijnde bij Dozenhal terecht. Daarnaast kunt u een aanvraag doen voor een op maat gemaakte doos, zodat hetgeen wat u erin wilt verpakken precies past. Sinds 1978 is Dozenhal al actief als leverancier van verzenddozen en vanwege deze ervaring kunt u ook hoge kwaliteit verwachten. Het bestellen van een doos of meerdere dozen op de website van Dozenhal is erg simpel. Voor u het weet, heeft u een doos van Dozenhal in uw handen.

Dozenhal heeft allerlei verzenddozen beschikbaar

Het aanbod van Dozenhal is wel zo breed als 2500 verschillende formaten. Dit betekent dat er altijd wel een doos te vinden die u zoekt. In dit brede assortiment kunt u kiezen uit tabaksdozen, gebruikte dozen, nieuwe dozen, octabins, bedrukte dozen en palletdozen. De tabaksdozen zijn geschikt als groot verpakkingsmateriaal en kunnen ook veel gewicht dragen. Gebruikte verzenddozen zijn milieubewust en duurzaam. Bovendien kunnen ze, doordat de dozen al reeds gebruikt zijn, verkocht worden voor een mooi prijsje. De nieuwe dozen zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van golfkarton, wat zorgt voor extra stevigheid. Nieuwe dozen kunnen dus wel tegen een stootje. Octabins zijn achthoekige dozen die vooral in de zware industrie worden gebruikt door bedrijven. Bedrukte dozen zijn heel handig om als bedrijf uw naam te laten hangen bij de klant. U kunt simpel uw logo of uw bedrijfsnaam op de dozen van Dozenhal laten bedrukken. Palletdozen zijn tenslotte ook bedoeld om zware gewichten te dragen.

Naast dozen verkoopt Dozenhal ook nog…

… verpakkingsmateriaal. Dit is natuurlijk erg handig wanneer u de verzenddozen goed wil dicht maken. Daarnaast is er ook verpakkingsmateriaal beschikbaar dat de dozen beschermt tegen mogelijke beschadiging. Onder het verpakkingsmateriaal valt bijvoorbeeld tape, dispensers en zakken. Voor het hele assortiment verwijzen wij u graag naar de website van Dozenhal. Mocht u nog vragen hebben wat betreft het assortiment of dergelijke vragen, neem dan gerust contact op via de contactgegevens op bovenstaand genoemde website.

Related Posts

Tankpas voor de taxi – zzp taxichauffeurs ontdekken de brandstofpas

Hoe werkt de inschrijvingsprocedure bij Rijschool Zoetermeer

Wat je moet weten voor de bouw van rieten daken