Mitchtaxi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Spuitgieten

Bij HSV-tmp is het mogelijk om grote kunststof producten te laten spuitgieten, maar dat is niet het enige wat we voor u kunnen betekenen. Grote kunststof spuitgietproducten kunnen namelijk door ons voor u op maat worden ontwikkeld. HSV-tmp is één van de meest toonaangevende Europese producten van grote kunststof producten, en door ons te betrekken bij de ontwikkeling en productie van uw productidee, zal het tot een nieuw niveau getild worden. Bovenal blijven we wel gewoon een open en ongecompliceerde organisatie die vol zit met enthousiastelingen die een passie hebben voor kunststof!

Productontwikkeling bij onze spuitgieterij

Bij onze spuitgieterij is het mogelijk om vanaf ieder stap in het proces van productontwikkeling met ons samen te gaan werken naar het spuitgieten van het eindproduct. Er valt wel veel voordeel te behalen van in een vroeg stadium met ons al de samenwerking te beginnen. U profiteert namelijk van de vakkennis die we hebben over kunststoffen en productiemethoden, waarmee we u kunnen adviseren of wat wel of niet realistisch is, welke kunststoffen het meest geschikt zijn voor de eisen die u aan uw producten wilt stellen en wat er allemaal qua productie juist wel of niet haalbaar is. Op onze website kunt u kijken wat de doorlooptijden voor een gemiddeld ontwikkelingstraject is. Ieder product is natuurlijk anders, dus het kan behoorlijk verschillen, maar dan krijgt u in ieder geval een indicatie.

Waarom naar HSV-tmp?

Waarom zou u voor HSV-tmp kiezen? Dat komt doordat wij graag constructief meedenken met onze klanten gedurende het gehele ontwikkelingstraject. Wanneer een klant naar HSV-tmp komt met een idee, dan gaan we samen aan de slag om dat idee een realiteit te maken. Dat is niet het enige, we zijn allemaal ontzettende enthousiastelingen als het aankomt op onze passie voor kunststof, en dat zal u merken wanneer u met ons samen gaat werken. HSV-tmp probeert tot productverbeteringen te komen waar onze klanten nog nooit van hadden durven dromen. Wij willen u graag helpen om jouw idee een realiteit te maken, dus neem snel contact met ons op! Des te eerder des te beter, dan kunnen we gelijk aan de slag. HSV-tmp voor iedereen.