Mitchtaxi

Spoelsysteem en verwarming

 

De Loodgietshop heeft een breed assortiment aan producten. Van een spoelsysteem tot een verwarming; ze hebben het allemaal. Alle producten zijn geschikt voor loodgieters, maar ook voor particulieren. Hierdoor weet iedereen zeker dat elk product van hoogstaande kwaliteit is.

 

Duurzaamheid

De Loodgietshop heeft verscheidene moderne spoelsystemen. Zo is er een spoelsysteem van het merk Geberit, maar ook van Grohe, Wisa en viega. Elk spoelsysteem is zeer zuinig voor elk toilet. Dit betekent dat er zo weinig mogelijk water wordt gebruikt, terwijl het systeem nog wel effectief werkt. Dit is mogelijk omdat er meer kracht zit achter het water in de leidingen. Hierdoor is minder water even effectief als heel veel water. Naast dat elk spoelsysteem van De Loodgietshop dus erg duurzaam is, is elk spoelsysteem dus ook erg goed voor de portemonnee. Minder waterverbruik betekent dat de eindrekening lager is. Dit betekent dat er minder betaald hoeft te worden. Dit is natuurlijk voor iedereen erg fijn.

 

Bedieningspaneel

De Loodgietshop heeft ook vele verschillende soorten bedieningspanelen. Elk bedieningspaneel is zeer strak vormgegeven en kan weggewerkt worden in de muur. Dit betekent dat het bedieningspaneel niet uit de muur steekt, maar dat alleen de voorkant van de knop te zien is. Dit heeft een erg mooi effect. Ook het spoelsysteem kan weggewerkt worden achter de muur. Hierdoor kan de badkamer er erg mooi uitzien, met goed werkende installaties.

 

Bekijk elk spoelsysteem

Bekijk rustig elk product in het assortiment van De Loodgietshop. Kies uit wat je nodig hebt en bedenk welk model goed in je badkamer past. Het is tenslotte wel belangrijk dat de kleuren met elkaar matchen. Een contrasterende kleur kan ook juist leuk zijn voor een vrolijk effect, maar iedereen zal hier anders over nadenken. Bekijk snel elk spoelsysteem, bedieningspaneel, reservoir en alle andere producten van De Loodgietshop.

 

Scroll to top