Mitchtaxi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schiphol taxi by Schipholtaxi.Pro

Luxe taxi naar Schiphol

Zorg ervoor dat u de juiste taxi naar Schiphol bestelt bij het juiste taxibedrijf. Via internet kunt u veel besparen. U wordt rechtstreeks van de luchthaven naar uw bestemming gebracht als u dit heeft bestelt.

State-of-the-art voertuigen

Zeer luxe state-of-the-art voertuigen, emissievrije, hoffelijke chauffeurs en gratis wifi in al onze Luxe VIP voertuigen. Schiphol taxi heeft de grootste vloot taxi’s en taxibussen van Nederland. U betaalt via verschillende diensten zoals Pin, Mastercard, Visa, AMEX en natuurlijk contant. U wilt niet alleen een goedkope taxi, maar ook een goede taxi. Daarom vragen we onze klanten wat ze van de chauffeur, de auto en de website web site vinden. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit goed blijft en pakken we zaken aan die beter kunnen.

Schipholtaxi.Pro brengt u zo snel en veilig mogelijk naar uw bestemming. De klant kan via de website Schipholtaxi.Pro bestellen of even op te bellen naar de centrale. Geplaatste reservering zijn tot 1 uur voor aanvang van de rit kosteloos te annuleren. 

Tevreden klanten reviews

Wij maken al enkele jaren gebruik van deze taxi Service vanwege hun betrouwbaarheid. Dat is een van de revieuws van klanten. De Schiphol service is de ideale manier om uw reis te beginnen. Geen tijd gehad om een ​​slaapplek te vinden? Wij hebben een aantal speciale hotelaanbiedingen voor u om uw verblijf in Amsterdam zo aangenaam mogelijk te maken. Neem contact met ons op, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw rit soepel en comfortabel verloopt, en u ook een goed hotel zal vinden.

Groep van 4 personen

Reist u met een groep van 4, dan komt dit neer op ongeveer € 7,50 per persoon vanaf Amsterdam naar Schiphol. De taxi’s variëren in merk en omvatten de nieuwe Kia Sportage, Chrysler Voyager Grande, Opel en vele anderen merken zoals Jaguar F-Page. De meeste taxi’s zijn uitgerust met een luxe pakket, waardoor u heerlijk kunt ontspannen terwijl u van en naar Schiphol Airport wordt vervoerd. Wilt u liever een upgrade, dan kunnen we  een Mercedes E-Klasse en S-Klasse en ook BMW 5 en 7 Serie aanbieden.

Eersteklas taxiservice

Het is mogelijk om een ​​eersteklas taxiservice op de luchthaven van Amsterdam te krijgen! Boek op Schipholtaxi.Pro een ​​taxi zoals u die nodig heeft en wanneer u deze nodig heeft om comfortabel te reizen. Maak uw vakantie comfortabel en veilig met de superieure taxiservice van de luchthaven van Amsterdam van onze professionele organisatie! Boek een taxi op de door u gewenste datum met gemakkelijke ophaalfaciliteiten. Wij verzorgen taxivervoer van en naar Schiphol en andere luchthavens. Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare en goedkope taxi naar Schiphol, dan hoeft u niet verder te zoeken! 

Reinigen taxi’s corona

Uiteraard reinigen onze chauffeurs hun voertuigen tussen ritten door, zoals de contactpunten in het voertuig. De meeste van onze taxi’s zijn uitgerust met een afscheiding tegen corone Als dit niet het geval is, draagt ​​de chauffeur ook een gezichtsmasker.

Gebruik de link in de bevestigingsmail om uw gegevens te wijzigen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor annuleringen als u minimaal 6 uur voor de geplande ophaaltijd van de transfer annuleert. Voer de landingsduur van het vliegtuig in als uw ophaaltijd. De chauffeur houdt uw vluchtgegevens bij. Hij neemt dan contact met u op nadat u bent geland, op het opgegeven mobiele telefoonnummer. Het is een tarief is altijd lager dan een metertarief. We hopen je weer te zien in een van onze taxi’s.

  • Goedkope Schiphol taxi | Schipholtaxi.Pro
  • Adres: Schiphol Boulevard 127B 1118 BG Schiphol
  • Telefoon: 036-200 22 65
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf
  • Website: Schiphol taxi | Schipholtaxi.Pro
  • Taxibedrijf : Schiphol taxi
https://www.schipholtaxi.pro