Schakel een erkend bedrijf in voor de aanleg van opritverwarming

Door een erkend bedrijf in te schakelen voor de aanleg van opritverwarming heeft u de garantie op kwaliteit. Daarnaast kunt u bij de specialist altijd terecht met vragen. Wil je weten of het plaatsen van opritverwarming bij u thuis of op kantoor een slimme zet is. Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn en zou u graag meer weten over de prijzen? Dan is het verstandig om Heating Group International in te schakelen. Deze kan u voorzien van een vrijblijvend advies en het juiste type vloerverwarming voor u selecteren. Vaak komt een specialist bij u langs op locatie om de stand van zaken op te nemen. Vervolgens brengt hij of zij een vrijblijvend advies uit en stelt een offerte op. U heeft er geen omkijken naar.

Opritverwarming met behulp van matten of kabels

Doordat de voor- en achterwielen in een bocht niet hetzelfde spoor volgen, is sporenverwarming ongeschikt voor een oprit met bochten. In dat geval kiest u voor een andere opritverwarming van hoogwaardige kwaliteit. Vlakverwarming is dan vanuit veiligheidsoverwegingen verstandiger. Daarnaast zijn bij ijzel de sporen niet goed zichtbaar. Het plaatsen van paaltjes om de locatie van de sporenverwarming aan te duiden kan dan een uitkomst bieden. Bij het aanleggen van opritverwarming kan er gebruik worden gemaakt van matten en kabels. Kabels kunnen gemakkelijker op maat worden gemaakt waardoor ook de montage flexibel blijft.

Controle van de opritverwarming voor aanvang van de winter

Als het winter wordt is het raadzaam om de opritverwarming even te laten checken. Mocht er dan iets mis zijn, dan kunt u dit tijdig laten repareren. Dit kan eenmaal per jaar worden uitgevoerd maar er kan ook voor worden gekozen om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij wordt de opritverwarming één keer per jaar gecontroleerd. Het voordeel van deze periodieke controle is dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Bovendien bent u ervan verzekerd dat het systeem het hele jaar door functioneert zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Scroll to top