Mitchtaxi

Plastic koffiebekers kopen

 

Koffiebeker Bestellen is een bedrijf gespecialiseerd in plastic koffiebekers. Koffiebeker Bestellen maakt plastic bekers, die andere bedrijven of particulieren weer kunnen kopen. Het bedrijf kan de plastic koffiebekers bedrukken met wat men maar wilt. Hierdoor zijn de producten zeer handig om te bestellen voor promotie doeleinden.

Promotie bij marathons

Bedrijven kunnen bijvoorbeeld plastic koffiebekers bedrukken voor promotie doeleinden. Wanneer men plastic koffiebekertjes laat bedrukken met het logo van het bedrijf is dit goede reclame. De plastic koffiebekertjes kunnen bij evenementen worden uitgedeeld. Een marathon is bijvoorbeeld een goede gelegenheid om promotie materiaal uit te delen. Mensen die meedoen aan een marathon moeten veel water drinken tijdens hardlopen.

Door veel water te lopen voorkomen de hardlopers namelijk uitdroging. De hardlopers zijn zeer dankbaarder als mensen aan de kant van de route plastic koffiebekertjes met water uitdelen. De hardlopers worden erg blij van het water en nemen het water dan ook erg graag aan. Wanneer er een logo op de koffiebekertjes staat, zal de hardloper het logo erg vaak zien. Hierdoor is plastic koffiebekers bedrukken erg goede reclame voor uw bedrijf.

 

Promotie bij festivals

Bedrijven kunnen ook plastic koffiebekers bedrukken met hun logo en uitdelen of festivals. Op festivals kopen mensen vaak drinken, waardoor ze vaak bekers nodig hebben. Festivalgangers zijn altijd erg blij als ze drinken hebben, waardoor ze onbewust het logo met dit blije gevoel zullen associëren. Dit zorgt ervoor dat de festivalgangers het bedrijf positiever zullen benaderen en hier vaker klant van willen zijn. Het is dus erg nuttig voor bedrijven om logo’s te laten plaatsen op bekers en uit te delen op festivals. Ook maken festivalgangers erg vaak foto’s en plaatsen de foto’s op sociale media. De kans is dus groot dat er foto’s van de plastic koffiebekers met logo op internet terecht komen. Dit zorgt voor extra promotie.

Scroll to top