Mitchtaxi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagman

Toen onze zoon afgelopen zomer het huis verliet om te gaan studeren in Utrecht, hebben we zijn spullen opgeslagen bij Opslagman. De slaapkamer van mijn zoon heb ik inmiddels omgetoverd tot een kantoor. Mede daardoor kan ik de werkzaamheden voor mijn bedrijf nu vanuit huis bestieren. Zodoende heb ik de huur van mijn kantoor opgezegd. Nu kan ik het geld dat ik aan de huur van mijn kantoor kwijt was, gebruiken om de huur van de kamer van mijn zoon te betalen. Een studerend kind is al duur genoeg namelijk. Mijn zoon heeft echter een hoop spullen moeten achterlaten thuis, simpelweg omdat het allemaal niet past in de bescheiden studentenkamer waar hij nu woont. Die spullen moeten natuurlijk ergens naartoe, en bij ons thuis is daar geen ruimte voor. Het idee was om de spullen op te slaan, om ze vervolgens weg te geven en te verkopen. Je wilt natuurlijk dat al die spullen veilig droog en zorgvuldig worden opgeslagen door een professionele partij. Zo heb je er geen omkijken naar. Al vrij snel kwam ik in contact met Opslagman. Je gaat natuurlijk op onderzoek uit op het internet, en zodoende zijn we bij Opslagman terecht gekomen. Ik heb het zelf al druk genoeg met van alles en nog wat. Om het leven gemakkelijk te maken, probeer ik zoveel mogelijk dingen online te regelen. Dat geldt dus ook voor het huren van een opslagruimte. Opslagman beschikt over een uitstekende website. Werkelijk alles kan bij hen online geregeld worden.

Alles online regelen bij Opslagman

Bij Opslagman regel je alles zelf online, en dat is ideaal. Middels een korte instructie op de website kan je zien hoe men te werk gaat. De rest is vervolgens een koud kunstje. Bij Opslagman zijn er units beschikbaar vanaf 3 m3. De units zijn droog, verwarmd en uitstekend beveiligd. Tevens zijn de units 7 dagen in de week beschikbaar. Zo kan je er elke dag terecht indien nodig. Als het nodig is, kan je tussentijds kosteloos een unit van een ander formaat nemen.

Kosteloos wijzigen

Bij Opslagman kan je tussentijds kosteloos een grotere of kleinere ruimte huren. Na een poosje had mijn zoon een groot gedeelte van zijn spullen verkocht, waardoor we een kleinere ruimte nodig hadden. Bij Opslagman is dit geen enkel probleem. Opslagman is ideaal voor iedereen die tijdelijk spullen wilt opslaan.