Koffiezetten doe je in een handomdraai met een volautomatische espressomachine

De beste volautomatische espressomachine van het merk Krups is echt iets bijzonders. En weet je waarom? Deze apparaten beschikken over de allernieuwste technologieën, terwijl ze enorm compact van formaat zijn. De espresso volautomaten van Krups passen dankzij hun compacte formaten in iedere keuken. Daarnaast voert de beste volautomatische espressomachine het gehele proces zelfstandig uit. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete koffie uit te kiezen en op één knopje te drukken. Wist je dat Krups een van de meest compacte volautomaat koffiemachines heeft ontwikkeld? Dit is namelijk de Automatic EA8150. Maar het assortiment aan espresso volautomaten is nog veel breder. Ook voor de lekkerste koffie thuis en een heerlijke cappuccino is er een espressomachine volautomaat. Bekijk het assortiment online en kies jouw favoriete volautomaat espressomachine. Je zult al snel de vele voordelen ervaren.

De espressomachine volautomaat is ingesteld op waterhardheid 3

Wil jij jouw gasten ook het allerlekkerste kopje koffie serveren? Dan is het belangrijk dat je je volautomatische espressomachine goed instelt. Dit begint met het gebruik van de juiste soort water. Welk water het beste is voor een lekker kopje espresso? Hier is een simpel antwoord op te geven. Dat is namelijk kraanwater. Vul het reservoir dan ook niet met warm water, mineraalwater, melk of een andere vloeistof. Hier is de beste volautomatische espressomachine niet voor gemaakt. De espresso volautomaten van Krups zijn ingesteld op waterhardheid 3. Wil je weten wat de hardheid van het water in jouw regio is? Dompel het papieren teststrip die bij de espressomachine volautomaat geleverd is gedurende een seconde in het water. Wacht eventjes en je kunt het resultaat eenvoudig ervan aflezen. Wanneer het waterreservoir ontbreekt, niet goed gevestigd is of onvoldoende gevuld is, gaat het lampje branden en kan je geen koffie bereiden.

Hoe zorg je ervoor dat de volautomatische espressomachine zo lang mogelijk meegaat?

Het is logisch dat jij zo lang mogelijk gebruik wilt maken van je nieuwe volautomatische espressomachine. We zullen je daarom een paar tips geven over hoe je dat voor elkaar krijgt. Om te beginnen, dien je regelmatig onderhoud te plegen aan de volautomatische espressomachine. Zo wordt aangeraden om de espressomachine volautomaat dagelijks te spoelen na je laatste kopje koffie. Heb je de volautomatische espressomachine lang niet gebruikt? Zet dan eerst een bakje koffie zonder deze op te drinken. Zo weet je zeker dat de espresso volautomaten klaar voor gebruik zijn. Is de beste volautomatische espressomachine toe aan een reinigingsbeurt? Dan geeft de machine zelf een melding. Op het display worden alle stappen weergegeven die eenvoudig uit te voeren zijn. Het reinigingsproces duurt ongeveer 20 minuten.

Scroll to top