Mitchtaxi

Herenfiets kopen? Ruim assortiment herenfietsen

Waarom zou je een herenfiets kopen en waar moet je op letten?

Wees nou eerlijk, ben jij het niet zat om dagelijks in steeds langer wordende files te staan met de auto? En wil jij ook eerder op je bestemming aankomen? Een auto kost veel geld die je moet betalen aan verzekering, wegenbelasting en onderhoud ervan. Dat geld kan je liever aan iets leukers uitgeven. Nu de economie weer aantrekt worden de files ook langer.

Een herenfiets biedt de oplossing, is tijdbesparend, goedkoper in onderhoud en daarnaast ook veel gezonder!

Bij het aanschaffen van een herenfiets kan je jezelf de volgende vragen stellen.

  • Welke wielmaat en framehoogte heb ik nodig?
  • Welke type herenfiets heb ik nodig? Een sportieve mountainbike, een transportfiets waarmee je boodschappen kunt transporteren of gewoon een simpele heren stadsfiets waarmee je makkelijk de stad in en uit kunt.
  • Hoeveel versnellingen heb ik nodig?
  • Een herenfiets elektrische ondersteuning of niet? Afhankelijk van de ritten die je rijdt heb je keuze in accu’s met meer of minder actieradius.

Welke type herenfiets wil je: met en zonder versnellingen, met voordrager of een elektrische herenfiets.

Een herenfiets koop je niet zomaar, afhankelijk van het kan je een fiets naar keuze aanschaffen. Fiets je dagelijks lange ritten woon-werk verkeer dan kan je kiezen voor een elektrische herenfiets. Hiermee kom je lekker opgewekt en fris aan op je werkt of thuis. De ondersteuning helpt je bij het trappen waardoor je genoeg energie overhoudt voor je werk of je hobby.

Moet je vaak boodschappen doen? Dan kan je kiezen voor een heren transportfiets. Een heren transportfiets heeft zowel een voordrager als achter drager waar je je boodschappen op kunt plaatsen.

Een combinatie kan natuurlijk ook, er bestaan ook heren transportfietsen met elektrische ondersteuning.

Een herenfiets is sterker dan een damesfiets.

Een herenfiets is sterker en robuuster dan een damesfiets omdat het frame is gebouwd als een driehoek. Een driehoek constructie is altijd sterker. De krachten die op een driehoek rusten worden goed verdeeld. Dit kan je ook zien in de grote bouwwerken zoals bruggen waarin driehoeken worden gebruikt.

Waar kan ik een herenfiets bestellen?

Een goed scorende herenfiets webshop waar je goedkoop herenfietsen kunt kopen is Premiumbikes.nl

Deze webshop heeft: Een groot aanbod herenfietsen, Webshop keurmerk, Achteraf betalen met Afterpay, betrouwbare merken, scherpe prijzen, snelle levering, vriendelijke klantenservi

https://www.premiumbikes.nl/herenfiets/
Scroll to top