Mitchtaxi
Image default
Travel

Glamping aan zee

Een paar jaar geleden had je eigenlijk niet zoveel keuze. Je ging op vakantie naar de bergen of naar de kust. En als je koos voor een strandvakantie kon je een hotel boeken, of misschien een sta-caravan op een camping in de duinen. Veel meer smaakjes waren er eigenlijk niet.

Inmiddels liggen de kaarten anders. Met glamping aan zee kun je alle kanten op. Lees verder als je meer wilt weten over deze luxe vorm van kamperen aan zee.

Wat is glamping?

Glamping is kamperen, maar dan met de luxe van een hotelkamer. Nee, met méér luxe dan een hotel. Want bij glamping aan zee is de diversiteit aan accomodaties die je kunt boeken veel groter. De safaritent (met slaapkamers, echte bedden, een kleine keuken en meer) is verreweg de meest geboekte glamping accommodatie aan zee, maar je kunt ook terecht in een fijne lodge, chalet of zigeunerwagen.

Waar is glamping aan zee mogelijk?

Als er een kustlijn ligt, is glamping aan zee een optie. Niet alleen in Nederland en België, maar ook in Frankrijk, Italië en Kroatië neemt het aantal mogelijkheden voor glamping aan zee elk jaar toe.

Hoe weet je of de glamping kwaliteit biedt

Je kiest je vakantiebestemming niet vanwege de accommodatie. Maar het is wel zo prettig als je na een dagje strand of een pittige wandeling door de duinen tot rust kunt komen in een comfortabele glamping accommodatie die een beetje kwaliteit biedt. Bij glampings.com gaan we met een stofkam door het enorme aanbod. Alleen de glamping aan zee die aan al onze kwaliteitsstandaarden voldoet krijgt een plekje op onze overzichtspagina. Daardoor kun je met een gerust hart boeken, waarna je kunt beginnen met de voorpret. Want ja, jullie gaan naar de glamping aan zee!