Mitchtaxi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Eindelijk naar huis met een taxi

Naar huis met taxi  

Uiteindelijk mocht ik naar huis toe na maanden te hebben gewerkt als expat in verband met het opzetten van een filiaal in het buitenland. Ik weet dat het een heel gedoe kan zijn om op Schiphol een goedkope taxi te vinden.

Alle benodigde papieren in orde gemaakt, koffers gepakt en afscheid genomen van mijn vrienden die achter bleven. De avond voor vertrek kreeg ik een bericht dat de vlucht die ik zou nemen, niet zou landen waar ik moest zijn maar zou landen op Amsterdam airport. Paniek in de tent want hoe kom ik dan in Antwerpen waar mijn aansluiting zou zijn? 

Via internet een taxi bestellen

Hoe fijn is het dan internet bestaat. Gewoon gezocht op Schiphol taxi en daar kwam ik uit op een site Taxibestellen.nl die heel duidelijk was en er professioneel uit zag. Ik kon zelfs gelijk zien wat ik kwijt zou zijn voor de taxirit en heb ik daarna maar gelijk de taxi besteld. Na besteld te hebben kreeg ik netjes een bevestiging per mail van de rit, deze had ik gelijk uitgeprint. Alles bij de hand, naam en telefoonnummer van het taxibedrijf. Zou ik ze in Nederland ook nog kunnen bellen als dat nodig zou zijn, je weet maar nooit toch. Pfff wat een opluchting zeg dat het zo gemakkelijk te regelen is, zelfs vanuit het buitenland. 

Aankomst op Schiphol 

De volgende ochtend stond het vervoer naar de luchthaven in Zuid-Afrika stond al voor mijn tijdelijke woning klaar en kon ik instappen en weg wezen.

Aangekomen op Schiphol deed ik mijn telefoon aan en zag dat ik al een Whats-Appje had ontvangen van de chauffeur. Hoe opgelucht was ik toen ik die zag. Gelijk maar een berichtje terug gestuurd dat ik nog wel eventjes onderweg was. Want tja, voordat ik alle koffers en tassen weer allemaal op mijn karretje had liggen, dat nam wel even tijd in. Het duurde wel langer dan normaal, ik was een tas kwijt en moest die aangeven als vermist. Dit gaf ik toch maar even door aan de chauffeur, zodat hij op de hoogte was. Nadat ik alles compleet had, gaf ik een berichtje terug dat ik naar boven de vertrekhal zou komen. Daar stond hij al helemaal klaar voor me, precies zoals beloofd. Netjes werd ik geholpen met alle bagage en hij liet me instappen. 

Ontspannen rit 

De rit was heel ontspannen en we hadden een gezellig gesprek onderweg. De chauffeur van de taxicentrale taxi bestellen had veel interesse in mijn werk, dus ik kon er alles over kwijt. Altijd prettig als iemand ook echt luistert naar wat je verteld en beleefd hebt.

Doordat er erg weinig verkeer was op de weg, waren we snel in Antwerpen aangekomen.

De ritprijs bleef zoals online was doorgeven, ondanks dat de chauffeur toch langer op mij moest wachten. Wat een service zeg, echt geweldig. Natuurlijk heb ik hem wel een fooi gegeven hoor, tijdens het afrekenen, dat vond ik wel zo netjes. Alles via pin betaalt en ik kon ook een bonnetje krijgen, zodat ik het weer bij mijn werkgever kon neerleggen.

Ook hier werd ik weer netjes geholpen met alle bagage en kon ik verder gaan met mijn reis naar huis toe.

Taxibestellen.nl Taxi en Schiphol taxi
James Cookroute 99 Almere
Tel: 036 200 2265
Taxibestellen.nl