Mitchtaxi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een Taxi inhuren uit Veenendaal die op tijd komt

Sinds ik een nare ervaring heb gehad met een bepaalde bedrijf die taxi’s laat rijden in de omgeving van Veenendaal, wilde ik nu een ander bedrijf inschakelen voor mij volgende reis. Al meerdere keren ben ik dankzij dat bedrijf te laat geweest voor mijn vlucht en daarbij waren ze ook erg onbeleefd. Dit vond ik zelf niet kunnen en heb hierover een klacht ingediend. Zelfs daarvan werd er niets aangepast, dus ga ik nu over naar een ander bedrijf die mij wel goede service kan aanbieden.

Op zoek naar een bedrijf in Veenendaal die taxi’s aanbiedt

Een bedrijf zoeken in de omgeving van Veenendaal die taxi’s verhuurt is nog een grote klus. Het grootste taxibedrijf was namelijk al degene waar ik eerst heen ging. Maar helaas was het dus geen succes. Nu gingen ik maar eens kijken bij de kleinere zaken om te kijken wat zij mij konden aanbieden. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Taxi Tims terecht. Ik wist niet eens dat dit bedrijf bestond, maar het zag er belovend uit. Ik ging kijken en zag meteen de dienst waar ik naar op zoek was. Via hun website kon ik makkelijk een offerte aanvragen voor hun dienst en de bepaald soort rit.

Een comfortabele rit

Binnen een dag kreeg ik meteen contact met Taxi Tims. Ze wilden mij dolgraag brengen naar Schiphol om een bepaalde tijd. Ik had verder de details met ze besproken en daarna was alles geregeld. De taxi zou er rond vijf uur ‘s ochtends zijn om mij op te halen. Hij was zelfs iets te vroeg voor mijn huis en dat was erg fijn om te zien. Daarnaast waren we ruim op tijd voor mijn vlucht en was de chauffeur een erg vriendelijk persoon om mee te praten. Ik ga hen zeker vaker vragen voor mijn ritten naar Schiphol.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten van Taxi Tims? Bekijk dan eens de website via www.taxitims.nl voor meer informatie over al hun diensten en wat zij voor u kunnen betekenen.