Mitchtaxi

Een occasion kopen in en nabij Heteren

Het kopen van een auto is een moeilijke keuze. Er zijn veel merken op de markt en de een is nog duurder dan de ander. Het is een goede optie om een occasion te kopen.

Waar koopt u een occasion?

Het is aan te raden om een tweedehands auto aan te schaffen bij een dealer zoals autobedrijf Heteren. Zij hebben verstand van de auto’s die ze verkopen en zullen u van eerlijk advies voorzien. Een dealer heeft ook altijd alle papieren van de auto bij de hand en deze ook al gecontroleerd.

Kies een auto die écht bij u past

Dit klinkt misschien logisch, maar toch komt het geregeld voor dat men alleen maar koopt wat hij of zij mooi vind. Houd er dus ook rekening mee dat u de auto waarschijnlijk met een doel gaat gebruiken. Is het voor het hele gezin, dan is een grote auto handig. Wilt u een auto om heen en weer te rijden naar uw werk? Ga dan voor een zuinige auto, die makkelijk te parkeren is als u in de stad werkt.

Maak een proefrit in één van de auto’s

Maak altijd een proefrit. Ondanks dat de verkoper verplicht is om de mankementen van de auto te melden, wordt er wel is wat over het hoofd gezien. Door alleen de auto van binnen en buiten te controleren kunt u niet alles ontdekken. Tijdens een proefrit ontdekt u ook dingen zoals vreemde geluiden of een rare uitlaatlucht tijdens het rijden. Bij autogarage Ede wordt uw auto voorzien van het beste onderhoud en kunt u ook de occasion kiezen die bij u past.

Scroll to top