Mitchtaxi
Image default
Business / Transportation and Logistics

De NIU N1S is de perfecte scooter voor mij!

Na veel research naar verschillende elektrische scooters, vond ik uiteindelijk de NIU N1S. Zelf ben ik slecht ter been en woon ik best ver van het centrum van de stad. Daarom leek het mij geschikt om een scooter aan te schaffen, zodat ik makkelijk toch mijn boodschappen voor de week kon doen en nog overal naar toe kon. Maar mijn man vond dit idee niet zo leuk en wilde dit niet. Gelukkig heb ik hem weten over te halen door een elektrische scooter te nemen waardoor ik minder vuil creëer voor het milieu.

Voordelen van een NIU N1S scooter

De NIU N1S heeft vele voordelen als scooter en om al deze voordelen heb ik ook besloten om deze scooter te nemen. De eerste is al vrij duidelijk, hij is elektrisch. Hierdoor werk ik aan een beter milieu en lucht. Nog een groot voordeel is dat deze scooter een app heeft. Dit is super handig bijvoorbeeld als je even weg bent met de scooter en wilt kijken waar je hem ook al weer heb geparkeerd. Of als hij wordt gestolen, kun je meteen zien waar deze is. Deze scooter is ook een van de nieuwste ontwerpen van het merk. Ze hebben heel goed nagedacht over het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van de scooter. Met deze redenen ben ik bij showrooms gaan kijken of ik een proefrit kon maken in de NIU N1S scooter.

Polderscooter had de beste prijs

De eerste beste showroom vol van scooter was bij Polderscooter. Daar zag ik ook op de website dat ze mijn scooter daar hadden, dus gingen we daarheen om hem eens in het echt te bekijken. Uiteindelijk mochten we van de medewerker een proefrit maken en het was echt geweldig! Ik wil echt niks liever dan die scooter en ik ben er ook super blij mee. Zonder deze scooter zou ik niet ver komen.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Polderscooter? Bekijk dan de website van Polderscooter voor meer informatie over het grote assortiment van scooter en wat zij allemaal kunnen doen voor u qua leasen en huren.