Bij goede leverancier kunt u diverse soorten zaagsel kopen

Bij de gespecialiseerde leverancier Sanders Fourage kunt u verschillende soorten zaagsel kopen die dienen als bodembedekking. Kies bijvoorbeeld voor tarwezaagsel of gerstezaagsel, maar u kunt ook vlas kopen en andere vergelijkbare producten. Een specialist beschikt daarnaast over eigen transportmiddelen zodat u uw bestelling niet zelf op hoeft te halen. Bij de levering heeft de chauffeur een speciale vochtmeter bij zich waarmee gemeten kan worden of het vochtgehalte in het zaagsel niet te hoog is. Een te hoog vochtgehalte kan namelijk zorgen voor schimmel in het zaagsel en daardoor kunnen dieren ziek worden. Bij een groothandel kunt u zaagsel bestellen vanaf ongeveer 5000 kilogram.

Bij vlas kopen kiest u liever voor een bedrijf met een goede dienstverlening

U verwacht een goede dienstverlening als u vlas gaat kopen. Denk bijvoorbeeld aan deskundig advies over het juiste vlas. Dat is niet het enige. U wilt een uitstekend product kopen dat u als bodembedekking in uw stallen kunt gebruiken. Kies dan ook voor een leverancier die een groot netwerk heeft opgebouwd. Daardoor zijn zij verzekerd van een constante zaagsel om aan zaagsel en vlas waardoor u nooit zonder komt te zitten. Een bedrijf dat u kan adviseren of u beter vlas of zaagsel kunt kopen is dan ook mooi meegenomen. Een leverancier die een beetje met u meedenkt, dat is belangrijk! En natuurlijk altijd met de garantie, niet goed, geld terug!

Zaagsel kopen bij een leverancier met een persoonlijke aanpak

Het kopen van zaagsel is voor veel bedrijven, zoals agrarische bedrijven, kinderboerderijen en paardenhouderijen, een belangrijke aankoop. Het klinkt niet zo spannend. Maar u heeft vaak al grote hoeveelheden nodig en uw leveringen moeten wel met regelmaat binnenkomen. U kunt zaagsel aanschaffen bij een specialist als Sanders Fourage. Hier hanteert men ook een persoonlijke aanpak. Ga dan ook voor een bedrijf dat u zoveel mogelijk ontzorgt en dat met u meedenkt in termen van transport en wat het beste is voor uw dieren. Gewoon een goed product voor een eerlijke prijs kopen, dat is wat belangrijk is.

Scroll to top