Mitchtaxi
Image default
Travel

Avontuurlijke vakantie: slapen in een boomhut

Ben jij zo iemand die tijdens de vakantie nieuwe ervaringen wil opdoen en avonturen wil beleven? Als jij liever niet de hele week alleen maar op het strand ligt, hebben wij een gouden tip voor je volgende vakantie: ga eens slapen in een boomhut.

Luxe uitvalsbasis

Geen zorg, je hoeft niet met een hamer en spijkers in de boom te klimmen om zelf een boomhut te timmeren. Je kunt namelijk gewoon een boomhut huren om een paar nachtjes in te slapen. Deze boomhutten zijn avontuurlijk, maar absoluut niet spartaans. Ze zijn helemaal ingericht, inclusief sanitair, keuken en comfortabele bedden. De boomhut waarin je gaat slapen vormt een luxe uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

In heel Europa

Slapen in een boomhut kan in heel Europa. Kijk maar eens naar deze mooie voorbeelden.

#1 Slapen in een boomhut in Noord-Brabant

Voor avontuur hoef je niet de hele wereld over te reizen. Op Recreatiepark D’n Mastendol in Noord-Brabant kun je slapen in de boomhut die enkele meters boven de grond zweeft. Vanuit deze boomhut onderneem je verkenningstrips naar Breda, natuurgebied Surrea en de Biesbosch.

#2 Midden in de Beierense bossen

Wil je midden in de bossen slapen in een boomhut? Check dan Wipfelglück Baumhaushotel  in Mönchberg. De omgeving is rijk aan hikingpaden en wandelgebieden, maar er is ook een Kneipp-bad voor de broodnodige ontspanning. ’s Avonds is het heerlijk slapen in het grote tweepersoonsbed dat een prominente plek in deze boomhut heeft gekregen.

#3 Rust en Welness in Slovenië

In Bled (Slovenië) kom je terecht op een milieuvriendelijke camping waar het heerlijk rustig is. Hier kun je slapen in een boomhut met twee slaapkamers, een eigen badkamer met douche en een knusse zithoek met tv. Natuurlijk heeft de boomhut een kitchenette, maar ga niet elke maaltijd zelf koken. Het restaurant is een absolute aanrader, want waar anders stroomt een kabbelend beekje midden door het restaurant?

Slapen in een boomhut regel je zelf

Nieuwsgierig waar je nog meer kunt slapen in een boomhut? Bekijk het aanbod op glampings.nl en boek direct je favoriete accommodatie.