Mitchtaxi
Image default
Business / Transportation and Logistics

6 persoons auto huren

Voordelen van een auto huren

Bent u van plan een 6 persoons auto te huren bij XLRent voor een kortere of langere periode. Dan maakt u een verstandige keuze, want het huren van een auto heeft de nodige voordelen. De belangrijkste pro’s van autoverhuur zijn:

  • 1. Een gehuurde auto is ideaal om voor een korte periode te gebruiken, bijvoorbeeld voor tijdelijk werk, als u een maar een korte tijd in Nederland bent, et cetera.

  • 2. Een auto huren bij XLRent biedt een goede gelegenheid om een auto uit te testen. U kunt de auto kort huren om te kijken of het voertuig naar uw smaak is. Zo niet, dan zit u nergens aan vast bij autoverhuur.

  • 3. Als u kiest voor een auto huren heeft u geen omkijken naar zaken als een verzekering afsluiten, APK-controles, etc. U betaalt alleen de huur en de verreden brandstof.

  • 4. Voor een huurauto hoeft u geen grote investering te doen.


De service van een XLRent auto huren

Wij van XLRent verhuren tal van goede en scherp geprijsde huurauto’s, zowel voor zakelijk vervoer als voor particulieren. Bij ons huurt u al een nagenoeg nieuwe auto voor slechts 15 euro per dag. Wij bieden keus uit diverse soorten auto’s, van hatchbacks en stationwagons tot cabrio’s en 6 persoons auto’s. Bij ons vindt u de betere merk auto’s, zoals Volkswagens, Audi’s en Seats. Er is dus altijd ruime keuze, tegen een betaalbare en een aantrekkelijke prijs!


Bekijk onze website voor meer informatie

Wilt u zelf een 6 persoons auto huren? Kijk dan eens op onze website XLRent.nl voor de vele voordelige mogelijkheden. Wij helpen u graag verder op weg, zodat u verder komt!